23 november 2022

Nieuwsbrief KBO-Vinkel en de ONS

Er gaat wat veranderen! Wij doen altijd ons best u om u zo goed mogelijk te informeren over activiteiten waaraan u kunt deelnemen en andere onderwerpen die voor u van belang kunnen zijn. Dat blijven we doen maar wel een beetje anders. De papieren nieuwsbrief die u regelmatig in de brievenbus vond gaat verdwijnen.

Nieuwsbrief KBO-Vinkel
Vanaf 1 januari 2023 wordt de nieuwsbrief alleen nog per mail  verstuurd. Heeft u écht geen mailadres of contactpersoon naar wie we de nieuwsbrief kunnen sturen?  Laat het onze secretaris weten 06 10 08 07 68. We gaan dan kijken of we een passende oplossing kunnen vinden.
Bent u wél in het bezit van een mailadres maar heeft u dit nog niet aan ons doorgegeven of weet u niet zeker of wij die hebben? Stuur een mail naar miekekbo@gmail.com
Hartelijk dank!

Magazine ONS
De ONS zal per 1 januari 2023 van uiterlijk veranderen, maar blijft bij u bezorgd worden Dank aan de leden die dit op zich hebben genomen.
Hartelijk dank aan Piet van de Ven en zijn  team!