21 januari 2023

Donatie Hospice Duinsche Hoeve

Joke van Erp legde in het boek ‘Pad over de Horizon’ haar reiservaringen van een pelgrimstocht naar Santiago de Compostella vast. Die voettocht van 3200 km ondernam zij tussen maart en augustus 2022 met een goed doel: ondersteuning aan het Rosmalense Hospice “De Duinsche Hoeve”.
Op 11 januari waren helaas slechts 11 KBO-leden uit Vinkel aanwezig bij de presentatie die Joke gaf over haar belevenissen.
De aanwezige leden konden een vrijwillige bijdragen achter laten en namens KBO-Vinkel hebben wij €50 geschonken voor dit goede doel.
Inmiddels is de opbrengst van al haar inspanningen al ruim €30.000.

De geringe opkomst remde haar enthousiasme niet. Wij mochten een exemplaar van het boek “Pad over de horizon” van haar ontvangen. Heeft u de lezing gemist maar wilt u wel graag over haar belevenissen tijdens de pelgrimstocht lezen? Neem contact op met Eveline van Uden 06 53 97 56 76 of stuur een mail naar info@kbo-vinkel.nl. Zij regelt de uitleen van dit boek.