21 mei 2023

Leesgroepen bij KBO-Vinkel

KBO Vinkel heeft twee leesgroepen.

  • De oudste bestaat al meer dan 30 jaar en komt van oktober t/m mei iedere eerste dinsdagmorgen van de maand bij elkaar. De acht te lezen boeken worden voor de gehele groep geleend via de bibliotheek in Oss. Er is weinig verloop binnen deze groep.
    Op dit moment is één plekje vrij voor een nieuwe deelneemster
  • De andere leesgroep bestaat nu bijna 1 jaar. Dit is een kleine leesgroep. De deelnemers lezen vier boeken per jaar die zelf aangeschaft of geleend worden. Er zijn twee bijeenkomsten op donderdagmiddag in het voorjaar en twee in het najaar. De datum van de bijeenkomsten wordt iedere keer gezamenlijk bepaald.

In beide groepen zijn er altijd levendige discussies over het gelezen boek. Erg leuk en leerzaam om te horen hoe anderen het gelezen boek waarderen.

Meer weten?
Bel uw voorzitter Evelyne van Uden 06 53 97 56 76. Zij begeleidt beide groepen.